DZ Dražice Indikátor teploty pro svislý ohřívač s logem DZD, 6388315

MK17235_1
Kód6388315VýrobceDZ DražiceZáruka24 měsíců
127 Kč 105 Kč bez DPH
Skladem
Osobně v prodejně:úterý 2.4.Přepravní společností:středa 3.4.
za 70 Kč
Nový indikátor teploty ukazuje snahu odlišit se od konkurence a přináší vizuálně čistý, přitom však graficky výrazný indikátor teploty, který sjednocuje produktovou řadu výrobků DZD. Dominují mu 4 vějířovitě sestavené barevné plochy ohraničené bílým rámečkem. Bílá ručička pak ukazuje přibližnou teplotu vody v ohřívači.

Proč indikátor?
Uživatelé se často mylně domnívají, že na ohřívači vody je instalován klasický teploměr, který ukazuje přesně změřenou teplotu vody, která právě vytéká z vodovodního kohoutku.
Indikátor teploty snímá přibližnou teplotu vody zhruba v jedné třetině výšky ohřívače (měřeno od horního okraje), zatímco teplá voda se do trubek vodovodního rozvodu odebírá z úplného vrchu vnitřní nádoby bojleru.
Indikátor teploty (nikoliv teploměr) doznal s novým designem také nových technických parametrů. Nejedná se o dotykový indikátor snímající orientačně teplotu nádoby ohřívače nebo akumulační nádrže, nýbrž o indikátor bez koncového hliníkové čepičky, který ukazuje přibližnou teplotu prostoru mezi tělem indikátoru a nádrží zapuštěnou v izolaci.
Pomocí pohybu ručičky lze snadno zjistit, jestli je voda v ohřívači ledově studená jako z vodovodního řadu (sytě modré políčko), nebo plně stačí k umytí rukou (středně modré políčko). Je-li ručička v červeném poli, můžeme například umýt mastné nádobí nebo se osprchovat, sytě červené políčko pak signalizuje, že je voda dostatečně teplá pro koupel ve vaně.

Koupí dražického bojleru se nespálíte.
PopisKe stažení
Slevy a novinky už vám neuniknou
Odeslat
©2024 Všechna práva vyhrazena
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení